PowerMama® DUO of Small Groep Training

LIEVER IN EEN KLEINE GROEPJE MET ANDERE MOEDERS TRAINEN ?


Dat kan ! Ik ben officieel Personal Coach van F4F Middelburg en biedt jou binnen en buiten mogelijkheden om te trainen. Met PowerMama®Small Groep Training train je binnen F4F in MIddelburg of buiten bij Toorenvliedt Park in Middelburg. Je maakt gebruik van eigen lichaamsgewicht, maar ook fitness apparatuuren sportmaterialen. Groepsgrootte 4 deelnemers max. 

Wat houdt het in?

Er vind een intakegesprek plaats met iedere vrouw die zich opgeeft voor de PowerMama cursus. De eerste intake vind plaats voor de eerste les van de cursus. Het trainingsprogramma richt zich op het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. We bouwen de training rustig op. PowerMama®SMALL GROEP TRAINING is helemaal aangepast op deze fase van je leven. Geen zorgen dus over oefeningen die wel of niet mogen. Tijdens de trainingen werken we aan een sterke core, het versterken van grote spiergroepen en de bekkenbodemspieren. 

Voor wie?

Het PowerMama® programma is voor vrouwen die zwanger zijn, recent zijn bevallen en voor vrouwen die na de bevalling het sporten willen oppakken. Bij een vaginale bevalling zonder complicaties kun je in principe na 6 weken al beginnen met sporten. Bij een keizersnede is dit meestal 8 tot 10 weken. Vrouwen die al enige tijd sporten, maar klachten ervaren aan buik, rug, bekken of bekkenbodem, zijn ook welkom om mee te doen.

Wanneer? 

De totale cursus bestaat uit 8 lessen van 1 uur (8 weken in totaal). De volgende groep start op 5 juni 2021. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze cursus! Daarna kan jij gerust tot jouw bevalling bij mij sporten.

Waar?

De trainingen worden gegeven binnen F4F in Middelburg of buiten Park Toorenvliedt in MIddelburg.  Jij moet GEEN lid van F4F Middelburg te zijn of worden.

Kosten ?

Voor deze cursus betaal je € 145 - voor 8 lessen, training 1 x keer per week. Daarna kan jij tot jouw bevalling bij mij blijven trainen. Prijs per training is 18 euro. 

Vragen?

Mail naar shidoufit@outlook.com of bel of stuur een Whatsapp 06 211 77 018