Tarieven

Zie hieronder de tarieven die Shidoufit hanteert voor de verschillende diensten en producten. 

Personal trainingstraject

Shidoufit werkt uitsluitend met personal trainingstrajecten. Deze prijzen zijn gebaseerd op het aantal trainingsmomenten en trajectduur. De minimale duur is 3 maanden met een prijs vanaf €250 per maand. Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op

Abonnement Outdoor small group training

PER 1 SEPTEMBER 2020, ALS JOUW HUIDIGE STRIPPENKAART OP IS !!!

  • €50 per maand onbeperkt buiten trainen

Abonnement Indoor small group training bij Fit 4 Free Middelburg

  • €35 per maand, 1x per week binnen bij F4F Middelburg in vaste groepje trainen

Abonnement Combinatie indoor en outdoor small group trainingen

  • €85 per maand, 1x binnen trainen en onbeperkt buiten

PowerMama®Middelburg 

PowerMama®Personal Training 400€ per 8x 

PowerMama®DUO Training  390€ per 8x

PowerMama®Small Groep 360€ per 8x

PowerMama®OUTDOOR 100€ per 8 x

PowerMama®Lifestyle 250€ per 12 x

Aan- en afmelden

Voor zowel de groepstrainingen als de personal trainingen kun je je online aanmelden via de app. Hier kun je alle beschikbare data en tijden zien en wie zich al heeft ingeschreven voor de groepstrainingen. Afmelding is kosteloos mogelijk tot 24  uur voor aanvang van de training, hierna komt de ingewisselde credit te vervallen.

Geldigheid en inhaalmogelijkheden

De credits die je wekelijks ontvangt voor de indoor small group training en combi indoor/outdoor small group training zijn één maand geldig na ontvangt.

Mocht je op je normale dag niet in staat zijn om de les bij te kunnen wonen kun je jezelf eenmalig inschrijven voor een andere dag en tijd. Mocht je binnen één maand geen gebruik maken van de inhaalmogelijkheid, dan komt je credit voor de niet gevolgde les te vervallen.

Betaling

Alle betalingen geschieden via automatisch incasso, op de 20e van iedere maand. Het is niet mogelijk om zelf via overschrijving of andere manieren te betalen.

Opzeggen

  1. Bij de personal trainingstrajecten wordt van zowel jouw kant als de mijne een bepaalde toezegging aangegaan voor een bepaalde duur gebaseerd op je persoonlijke situatie en doelstellingen, deze is daardoor niet tussentijds opzegbaar.
  2. Voor de abonnementen van de indoor en outdoor small group training en de combi outdoor-indoor small group training geldt een opzegtermijn van één maand.

Opzeggen abonnement

Ik wil graag weten waarom je je abonnement op wilt zeggen, beschrijf hierboven kort de reden
Geef hier aan welk abonnement je op wilt zeggen. Meerdere abonnementen opzeggen? Verstuur een apart formulier per opzegging