PowerMama®Lifestyle

HEB JIJ WEINIG TIJD EN DRUKKE LEVEN ? 

PowerMama® Lifestyle is voor moeders die een gezonde leefstijl willen ontwikkelen voor de lange termijn. Je sport één keer per week en doet daarnaast elke week een challenge op gebied van: gezonde voeding, ontspanning en mindset. Het programma is te volgen door (drukke) moeders. De maximale groepsgrootte is 6 personen. Je doet dit samen met je team en deelt je ervaringen en motiveert elkaar in een whatsappgroep.

POWERMAMA® LIFESTYLE PROGRAMMA

Ben jij een drukke moeder en wil jij graag meer energie, beter in je vel zitten, misschien wat kilo’s kwijtraken en aan een gezonde leefstijl werken? Het PowerMama® Lifestyle programma is speciaal ontwikkeld voor moeders die stappen willen zetten op gebied van beweging, gezonde voeding, ontspanning en mindset. Ze willen zichzelf op de eerste plek zetten en een gezonde leefstijl ontwikkelen die ze op lange termijn kunnen vasthouden.

Wat houdt het in? 

Er vind een intakegesprek plaats met iedere vrouw die zich opgeeft voor de PowerMama cursus. De eerste intake vind plaats voor de eerste les van de cursus. Je traint één keer per week 60 minuten met een vaste kleine groep van maximaal 6 vrouwen. Daarnaast doen we elke week een challenge op gebied van gezonde leefstijl. Je krijgt deze challenge over de mail en deelt je ervaringen in de whatsappgroep. De trainingen zijn in de buitenlucht, gevarieerd en op elke niveau mee te doen.

Voordelen van PowerMama® Lifestyle

Persoonlijke aandacht
Trainen op jouw niveau
Professionele begeleiding
Je doet het niet alleen maar samen
Appgroep met jouw groep
Wekelijkse leefstijl challenge
Aan de slag met gezonde voeding, sport, mindset en ontspanning


Wanneer? 

De cursus duurt 12 weken. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze cursus!

Waar? 

De trainingen worden gegeven  buiten bij het Park Toorenvliedt in MIddelburg.

Kosten?

Voor deze cursus betaal je € 250 voor 12 lessen.

Vragen? 

mail naar shidoufit@outlook.com, bel of stuur een Whatsapp 06 21177018