PowerMama®OUTDOOR

LIEVER BUITEN TRAINEN MET ANDERE MOEDERS?

Met PowerMama®Outdoor train je buiten. Je maakt gebruik van eigen lichaamsgewicht, attributen die je tegen komt in de natuur of stad (bankjes, bruggen etc) en maakt gebruik van lichte materialen die makkelijk te verplaatsen zijn. Groepsgrootte 6-8 deelnemers.

PowerMama®OUTDOOR

Vind jij het fijn om lekker buiten te trainen? Wil jij tijdens je zwangerschap buiten blijven sporten of dit na je bevalling weer oppakken? Bij PowerMama®Outdoor trainen wij in het groen.

Wat houdt het in?

Er vind een intakegesprek plaats met iedere vrouw die zich opgeeft voor de PowerMama cursus. De eerste intake vind plaats voor de eerste les van de cursus. Het trainingsprogramma richt zich op het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. We bouwen de training rustig op. PowerMama® Outdoor lijkt op bootcamp, alleen dan helemaal aangepast op deze fase van je leven. Geen zorgen dus over oefeningen die wel of niet mogen. Tijdens de trainingen werken we aan een sterke core, het versterken van grote spiergroepen en de bekkenbodemspieren. We werken met eigen lichaamsgewicht, materiaal en gebruiken wat we tegen komen in de natuur.

Voor wie?

Het PowerMama® programma is voor vrouwen die zwanger zijn, recent zijn bevallen en voor vrouwen die na de bevalling het sporten willen oppakken. Bij een vaginale bevalling zonder complicaties kun je in principe na 6 weken al beginnen met sporten. Bij een keizersnede is dit meestal 8 tot 10 weken. Vrouwen die al enige tijd sporten, maar klachten ervaren aan buik, rug, bekken of bekkenbodem, zijn ook welkom om mee te doen.

Wanneer? 

De cursus duurt 8 weken. De volgende groep start om 1 september 2020 . Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze cursus. NOG 2 PLEKKEN VRIJ !!!! 

Waar?

De trainingen worden gegeven bij het Park Toorenvliedt in Middelburg 

Kosten ?

Voor deze cursus betaal je € 100,- voor 8 lessen.

Vragen? Mail naar shidoufit@outlook.com of bel of stuur een Whatsapp 06 211 77 018