“The Mind Creates The Body” – Deepak Chopra

Over Shidoufit

Ik ben Natalia, 35 jaar oud. Ik woon in Middelburg met mijn vriend en zoon. Ik kom oorspronkelijk uit Moskou. Daar heb ik geschaatst op de hoge niveau. Na mijn top sport carrière ben ik afgestudeerd als Bachelor Economics bij Plekhanov Academy of Economics. In 2008 ben ik naar Nederland verhuisd en in 2017 begon ik met heel veel passie voor mezelf als Shidoufit Personal Training,Nutrition en Bootcamps. Op dit moment  ben ik officieel Personal Coach van F4F in Middelburg en dit is mijn huidig binnen locatie. Ik geef verschillende trainingen binnen en buiten.

Als personal trainer is het mijn doel om mensen te coachen hun energie (terug) te vinden die verloren kan gaan in het hectische en veeleisende leven vandaag de dag.

Shidoufit begeleidt niet alleen op het gebied van  sport, maar samen werken wij tijdens het traject ook aan je mentale weerbaarheid, voeding en lifestyle. Mijn visie is dat al deze aspecten in balans moeten zijn om je als persoon zowel fysiek als mentaal te ontwikkelen.

'Shidou' betekent 'coach' in het Japans. Waarom ik juist voor een Japanse naam heb gekozen? Ik ben een grote fan van de Japanse filosofie, die staat voor eenvoud, balans en respect voor jezelf en anderen. Dit pas ik toe in al mijn trainingen en begeleiding van klanten.

Laat mij je helpen om gezonder, sterker en gelukkiger te worden!

Om je optimaal te ondersteunen in je trainingen en voedingsbegeleiding maak ik gebruik van een gepersonaliseerde Virtuagym app, Hierin kun je je dagelijkse voedingsinname en trainingsvoortgang en schema's bijhouden. Ook kun je hierin direct trainingen boeken en heb je 24/7 de mogelijkheid om direct contact met mij te hebben om al je vragen voor te leggen.

IK KAN JOU HELPEN MET

PERSONAL TRAINING

Bij Shidoufit word je begeleid door een ervaren personal trainer binnen F4F MIddelburg of buiten, Of ik kom naar jou ! Duo training of indoor small groep training max 3 mensen per groep is ook mogelijk. En Ik bied ook outdoor small groep training max 6 mensen.


PowerMama®Middelburg, PRE- EN POSTNATAL TRAINING

Ben jij zwanger en wil je graag door trainen? Of ben je pas bevallen en wil je begeleiding in het opbouwen van je lichaam?  Of heb jij steeds zwangerschapsklachten als incontinentie, bekken problemen of diastase? Of wil jij een diastase check ? Dat kan allemaal !

Hier werk ik in samenwerking met verloskundige praktijken en bekken fysio. 


VOEDINGSADVIES EN GEZOND AFVALLEN


Wil je graag weer fit worden, je sterker voelen of afvallen? Ik help je graag met Personal Training, Voeding & Coaching. Welke voedingsmiddelen zijn eigenlijk écht gezond? Ik als Personal Trainer begrijpt hoe moeilijk en frustrerend de strijd tegen kilo's kan zijn.

REVALIDATIE


Heb je met sporten een blessure opgelopen of moet je revalideren na een ongeval? Ik kan je daarbij op de juiste manier op weg helpen.

BOOTCAMPEN OP ZONDAG OCHTEND

Ruim 3 jaar elke zondag geef ik een leuke en gezellige STRAND BOOTCAMP SHIDOUFIT in Vlissingen op het strand. Kleine groepje die krijgt  veel persoonlijk aandacht. Proef les is altijd gratis en verder geen verplichtingen. 

Liefs,Natalia